child photography - model experience for young girls

Because of my work as a model, I have a lot of experience with photography. My hobby has always been drawing and painting. The combination of those two things seems to be going very well. I therefore offer a package that makes a (sometime insecure) young girl, age 5 -15 year, feel like a real model. I provide makeup/hair styling and dress the girl in 3 different outfits. The costs are 75 euro's and you get 6, beautifully edited photos of your daughter!

 

Vanwege mijn werk als model, heb ik veel ervaring met fotografie. Mijn hobby is altijd geweest tekenen en schilderen. Dit pas ik tegenwoordig toe bij make-up. Ik bied daarom een pakket aan dat een (soms onzekere) jonge meisjes van 5 - 15 jaar, zich als een echt model voelt. Ik zorg voor make-up / haarstyling en kleed het meisje aan in 3 verschillende outfits. De kosten zijn 75 euro en je krijgt 6, prachtig bewerkte foto's van je dochter!

Locations and dates

23-24 maart Uden (the Netherlands) / 10 april - 1 july Milan (Italy) / 04 july - 01 september Uden (the Netherlands)
For booking you can sent a e-mail to sterreclaus@gmail.com